Patiekalas labai paprastas, viską sudedi į kepimo indus, į orkaitę ir lauki, kol iškeps. Darbo dieną pats tas
⠀
Kaip dariau?
⠀
Antienos kulšelių mėsą Lapino puota pabarstau druska, pipirais, sudedu į kepimo rankovę, uždedu ant viršaus čiobrelio šakelę ir kišu į orkaitę 30-40min
⠀
Į kitą kepimo indą dedu paprikos juosteles, raudonojo svogūno skilteles, briuselio kopūstus. Pabarstau druska, pašlakstau alyvuogių aliejumi ir taip pat dedu į orkaitę maždaug 30min.
Prieš kepimo pabaigą įdedu slyvų puselių į daržoves.
⠀
Atskirai puode išverdu kukurūzų burbuoles. Verdu pasūdytame vandenyje 15min.
⠀
Viskam iškepus serviruoju dideliame inde, pabarstau šviežiomis petražolėmis ir vakarienė paruošta!
⠀
Greitai, skaniai ir lengvai!
Už receptą dėkojame Lengva gaminti.