Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos kulšelių mėsa su daržovėmis
ingredientai
340 g Lapino puotos kulšelių mėsos
1 paprika
pagal poreikį briuselio kopūstų
1 raudonojo svogūno
žiupsnelis druskos; pipirų

Antienos kulšelių mėsa su daržovėmis

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
Patiekalas labai paprastas, viską sudedi į kepimo indus, į orkaitę ir lauki, kol iškeps. Darbo dieną pats tas
Kaip dariau?
????Antienos kulšelių mėsą Lapino puota pabarstau druska, pipirais, sudedu į kepimo rankovę, uždedu ant viršaus čiobrelio šakelę ir kišu į orkaitę 30-40min
????Į kitą kepimo indą dedu paprikos juosteles, raudonojo svogūno skilteles, briuselio kopūstus. Pabarstau druska, pašlakstau alyvuogių aliejumi ir taip pat dedu į orkaitę maždaug 30min.
Prieš kepimo pabaigą įdedu slyvų puselių į daržoves.
????Atskirai puode išverdu kukurūzų burbuoles. Verdu pasūdytame vandenyje 15min.
Viskam iškepus serviruoju dideliame inde, pabarstau šviežiomis petražolėmis ir vakarienė paruošta!
Greitai, skaniai ir lengvai!
 
Už receptą dėkojame Lengva gaminti. 
Atgal į receptų sąrašą