
| 340 g | Lapino puota antienos kulšelių mėsos |
| 2 v.š. | sojos |
| 1 v.š. | krakmolo |
| kepimui | aliejaus |
| 1 | morka |
| 1/2 | agurko |
| 1/2 | paprikos |
| 2 v.š. | konservuotų bambuko ūglių |
| 1-2 skilteės | česnako |
| mažas gabalėlis | imbiero |
| svogūnų laiškų | |
| sezamo sėklų | |
| baby romaninių salotų lapų | |
| Padažas kepimui | |
| 2 v.š. | hoisin padažo |
| 1 v.š. | sojos |
| 1v.š. | ryžių acto |
| 1 arb. š. | medaus |
| 1 v.š. | skrudintų sezamų aliejaus |
| Česnakinis padažas: | |
| 3-4 skitelės | sutarkuotos česnako |
| 2 v.š. | majonezo |
| 1 v.š. | sojos |
| 1 a.š. | ryžių acto |
| 1 a. š. | medaus |
Antieną pasmulkiname į mažesnius gabaliukus ir sumaišome su soja ir krakmolu. Leidžiame pastovėti 10–15 min. Jei turime laiko - 30min. Tuo tarpu sumaišome visus padažo ingredientus kepimui atskirame dubenėlyje. Tuomet susimaišome česnakinio padažo ingredientus, paragaujame, jei ko norisi daugiau mažiau - pridedam. Leidžiam skoniams pastovėti, kol gaminsime wraps’us. Juostelėmis supjaustome papriką, morką ir agurką. Keptuvėje, geriausia wok’e, bet tinka ir paprasta - aliejuje apkepame antieną , po minutės - česnaką ir imbierą. Po kelių minučių sudedame morkas, papriką ir bambuko ūglius. Minutę-dvi kepame maišydami ir supilame padažą, viską išmaišome ir trumpai patroškiname. Viską darome ant aukštos ugnies. Į salotos lapą dedame šaukštą antienos su daržovėmis, agurko, smulkintų svogūnų laiškų ir sezamo sėklų – susukam, mirkom padaže ir niaaam!
Galima valgyti ir šiltą ir net šaltą. Jei nori - pridėti chilli dribsnių ar srirachos 