Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos suktinukas įdarytas abrikosais su „bulgur“ kruopomis ir keptomis daržovėmis
ingredientai
500 g Lapino puota antienos kulšelių
8vnt. džiovintų abrikosų
pora skiltelių česnako
žiupsnelis Druskos, pipirų, čiobrelio
100 g bulgur kruopų
įvairių daržovių (baklažano, cukinijos, paprikos, pomidoro, svogūno)
Aliejaus

Antienos suktinukas įdarytas abrikosais su „bulgur“ kruopomis ir keptomis daržovėmis

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Iš antienos kulšelių išimame kaulus, mėsą išmušame. Beriame druskos, pipirų, čiobrelio, smulkinto česnako. Paliekam pasimarinuoti.
  2. Į paruoštą mėsą dedame po 4 abrikosus ir susukame suktinukus.
  3. Suktinukus tvirtai susukame į foliją ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje 30min.
  4. Daržoves supjaustome norimo dydžio gabaliukais, beriame druskos, pipirų, smulkinto česnako, pilame aliejaus. Daržoves dedame prie suktinukų likus 15min iki kepimo pabaigos.
  5. Pasūdytame vandenyje išverdame „bulgur“ kruopas.
  6. Patiekiame! Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą