Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos troškinys apelsinų padaže
ingredientai
2x340 g Lapino puota antienos kulšelių mėsos
2 apelsinai
5 šaukštai krakmolo
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos
žiupsnelis Druska, pipirai provanso žolelės
ryžiai

Antienos troškinys apelsinų padaže

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Išspaudžiu apelsinus, pilu soją, dedu medų ir sumaišau. Šį padažą pilsiu ant iškeptos antienos.
Antieną paprieskoninu druska, pipirais ir provanso žolelėmis. Išvolioju krakmole, pakepu ant aliejaus iš abejų pusių po 4 min.
Pilu apelsinų padažą ir patroškinu, kol sutirštėja iki norimos konsistencijos.
Valgau su virtais ryžiais.

Už receptą dėkojme Sauja maisto.

Atgal į receptų sąrašą