Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos troškinys su vynuogėmis
ingredientai
340 g Lapino puotos antienos kulšelių mėsos
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
žiupsnelis druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
1 a.š. džiov. raudonėlio
200 g mėlynų vynuogių
1 a.š. alyvuogių aliejaus
200 ml vandens / daržovių sultinio
žiupsnelis rudojo cukraus
šlakelis raudono vyno acto

Antienos troškinys su vynuogėmis

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
Antienos kulšelių mėsą supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, džiov. raudonėliu. Svogūną ir česnaką nulupame. Supjaustome česnaką smulkiais gabalėliais, svogūną pusžiedžiais. Troškintuve įkaitintame aliejų. Suberiame smulkintas daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės. Sudedame antienos kulšelių mėsą. Pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Supilame vandenį ir patroškiname apie 25 min. Suberiame vynuoges, pabarstome ruduoju cukrumi, apšlakstome actu ir pakaitiname viską dar apie 10 min. Valgome su norimu garnyru.
 
 
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę.

 

Atgal į receptų sąrašą