Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
Garnyrui:
pagal poreikį sultenės
pagal poreikį braškės
pagal poreikį fetos sūris
pagal poreikį citrinos sulčių
pagal poreikį medaus ir balzaminio acto

Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis

60 min.
2 asmenims
Gaminimas
Pradžioj parūkinu su Apelsino drožlėmis iki 40 C vidinės, o paskui ant tiesioginės kaitros paskrudinama iš abiejų pusių. 
 
Kaip garnyrui šiandien buvo sultenių, braškių ir fetos salotos apšlakstytos citrinos sulčių, medaus ir balzaminio acto kremo padažu. 
 
Skanaus .
 
 
Už receptą dėkojame Mindaugas Žyma.
Atgal į receptų sąrašą