Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties krūtinėlės vyniotinis
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė be odos
Sauja Burokėlių lapai
Sauja Špinatai
30 g. Cheddar sūris
1 v.š. Sviestas
Keli šaukštai Miltai
2 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai

Anties krūtinėlės vyniotinis

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Krūtinėlę įpjaukite pusiau, bet ne iki galo. Pabarstykite druska ir pipiru, šiek tiek pamuškite.

2. Ant paplonintos krūtinėlės per visą plotą dėkite burokėlių lapų, užtarkuokite sūrio ir sudėkite špinatus.

3. Krūtinėlę susukite į vyniotinius, juos pavoliokite miltuose ir apkepkite iš visų pusių ant keptuvės su alyvuogių aliejumi, sviestu ir česnaku. Kepant mėsą apšlakstykite aliejumi iš keptuvės.

4. Apkeptus vyniotinius kepkite 7 minutes 230 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija.

5. Patiekite su keptomis daržovėmis ir bulvių piure. Skanaus!

Dėkojame GaminkPats už receptą!

Atgal į receptų sąrašą