Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties kulšeles su pupelėmis.
ingredientai
1/2 šaukštelio druskos
500 g Lapino puotos antienos kulšelių
4 šakelės čiobrelio
1 lauro lapas
1/4 baltųjų pipirų
1 žvaigždinis anyžius
1 apelsino žievelė
2 šaukštai antienos taukų
Pupelėm:
300 g virtų pupelių
1 šaukštas sviesto
1 morka
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 šakelė čiobrelio
2 žvaigždžių anyžių
200 ml sultinio (naudojau jautienos,bet tinka bet koks)

Anties kulšeles su pupelėmis.

60 min.
2 asmenims
Gaminimas
Visus antienai skirtus ingredientus sutrinkite ir šiuo mišiniu ištrinkite anties kulseles. Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, bet idealu būtų nakčiai. 
Pasimarinavus antienai nuvalykite prieskonius. Dėkite antiena į kepimui skirtą indą, ant viršaus uždėkite antienos taukus ir uždengus folija  kepkite 180C orkaitėje 45-55 min.
Tuo tarpu ruošiame pupeles. 
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir pakepiname smulkintas daržoves, anyžių, čiobrelius. Kai daržovės suminkštės, dedame virtas pupeles, užpilame sultiniu ir patroškiname 10 min.
Iki antienos kepimo pabaigos likus 10 min.,nuimame foliją ir leidžiame apskrusti.
Į lėkštę dedame pupeles ir ant viršaus uždedame antienos kulšelę.
 
Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 
Atgal į receptų sąrašą