Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Aštrus antienos plovas
ingredientai
500 g Antienos filė
1 svogūnas
1 spalvota paprika
2 morkos nedidelės
5 skiltelės česnako
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
300 g ryžių
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis rūkytos paprikos
1/2 šaukštelio dž. raudonėlio
500 g vištienos sultinio arba vandens
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
aliejaus

Aštrus antienos plovas

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

Antieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir apkepinkiname keptuvėje su aliejumi.
Išimkite iš keptuvės ir padėkite šiltai.
Į keptuvę dedame smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas ir pakepiname kelias minutes. Dedame smulkintą papriką ir vėl 1-2 min pakepiname. Sudedame
česnakus ir kepkite 1 min. Dedame antieną, pilame pupeles,ryžius, pomidorų pastą, sultinį ir troškiname 40 min.arba,kol ryžiai išvirs. Likus kelioms minutėms iki gaminimo pabaigos,beriame raudonėlį, druską ir pipirus.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą