Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Azijietiškos salotos su antienos krūtinėle
ingredientai
2 x 500 g. Lapino puota švž. antienos filė su oda
2 v.š. Medus
2 v.š. Vyno actas
2 v.š. Sojų padažas
2 v.š. Trintas imbieras
2 v.š. Sezamų sėklos
Pagal poreikį Kiniškas kopūstas
1 vnt. Morka
1 vnt. Agurkas
1 v.š. Medus
1 v.š. Sezamų ar kitoks aliejus
1 v.š. Sojų padažas
1 v.š. Ryžių actas

Azijietiškos salotos su antienos krūtinėle

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežiai antienos filė nupjaukite odą, pamarinuokite marinato prieskoniais - 2 šaukštais medaus, 2 šaukštais vyno actu, 2 šaukštais sojų padažu, 2 šaukštais trintu imbieru ir 2 šaukštais sezamų sėklų. Patartina palaikyti marinate apie 2 valandas.
  2. Kepkite keptuvėje su grotelėmis arba ant grotelių. Jei norite, kad mėsa visiškai iškeptų, pašaukite anties filė 20 min. į orkaitę, nes yra gana stora.
  3. Kol kepa mėsa, pasidarykite salotas: supjaustykite daržoves siauromis juostelėmis ir užpilkite jas padažu.
  4. Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą