Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
BURGERIS SU ANTIENA "HOME MADE"
ingredientai
2 pilno grūdo burgerio bandelių
apie 100 - 150 g šviežios ančiuko krūtinėlės
2 griežinėlių konservuotų ananasų
kelių marinuotų agurkėlių
šiek tiek ketchupo
šiek tiek garstyčių su medumi
šiek tiek krienų
saujos tarkuoto čederio sūrio
2 riekelių lydyto sūrio
pagal skonį druskos, čili pipirų ir apelsininių pipirų

BURGERIS SU ANTIENA "HOME MADE"

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Marinuojame mėsą druskoje, čili pipiruose ir apelsininiuose pipiruose apie 15min (įtriname iš visų pusių krūtinėlę prieskoniais), tada apkepiname iš dviejų pusių sausoje keptuvėje po kelias minutes iki auksinės spalvos. Supjaustome griežinėliais.
2. Bandelės dvi puses (apatinę ir viršutinę) aptepame garstyčiomis, ketchupu ir krienais.
3. Sluoksniuojame burgerius: bandelė, padažai, marinuoti agurkėliai, čederio sūris, antiena, lydyto sūrio riekelė, ananaso griežinėlis, padažai, bandelė.
4. Paruoštą burgerį dedame į iki 200laip. įkaitintą orkaitę apie 3-4min, kol išsilydys sūriai.

SKANAUS

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.

Atgal į receptų sąrašą