2 | pilno grūdo burgerio bandelių |
apie 100 - 150 g | šviežios ančiuko krūtinėlės |
2 | griežinėlių konservuotų ananasų |
kelių | marinuotų agurkėlių |
šiek tiek | ketchupo |
šiek tiek | garstyčių su medumi |
šiek tiek | krienų |
saujos | tarkuoto čederio sūrio |
2 riekelių | lydyto sūrio |
pagal skonį | druskos, čili pipirų ir apelsininių pipirų |
1. Marinuojame mėsą druskoje, čili pipiruose ir apelsininiuose pipiruose apie 15min (įtriname iš visų pusių krūtinėlę prieskoniais), tada apkepiname iš dviejų pusių sausoje keptuvėje po kelias minutes iki auksinės spalvos. Supjaustome griežinėliais.
2. Bandelės dvi puses (apatinę ir viršutinę) aptepame garstyčiomis, ketchupu ir krienais.
3. Sluoksniuojame burgerius: bandelė, padažai, marinuoti agurkėliai, čederio sūris, antiena, lydyto sūrio riekelė, ananaso griežinėlis, padažai, bandelė.
4. Paruoštą burgerį dedame į iki 200laip. įkaitintą orkaitę apie 3-4min, kol išsilydys sūriai.
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.