Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Daržovių mišrainė su širdelėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų širdelių
4 virtų didesnių bulvių
3 vidutinio dydžio virtų burokėlių
3 vidutinio dydžio virtų morkų
3-4 vnt. marinuotų agurkų
3-4 v.š. majonezo
2 v.š. krienų
2 vnt. lauro lapelių
kelių grūdelių pipirų
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

Daržovių mišrainė su širdelėmis

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Puode užvirkite vandenį, nuo širdelių nupjaukite riebaliukus, sudėkite į puodą, suberkite lauro lapelius, pipirus ir virkite ant vidutinės ugnies ~25min.
  2. Išvirstas širdeles atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.
  3. Bulves, burokėlius, morkas ir agurkus supjaustykite šiaudeliais.
  4. Visus supjaustytus ingridientus suberkite į dubenį, sudėkite majonezą, krienus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus ;)

 Už receptą ir nutraukas dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą