
| 340 g | Ančiukų kulšelių mėsos iš Lapino puotos |
| 7-8 | pievagrybių |
| 1 skiltelės | česnako |
| 1/2 | svogūno galvos |
| saujos | Petražolių |
| žievelės | Citrinos |
| kepimui | Sviesto |
| 30 ml | grietinėlės |
| šlakelio | stipraus gėrimo (brendžio arba viskio) |
| ¾ a. šaukštelio | paprikos prieskonių |
| Mėgstamų | ryžių |
| Druska, pipirai | |
| kepimui | Alyvuogių aliejaus |
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, tada smulkiai sutarkuokite citrinos žievelę. Grybus supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite petražoles.
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.