Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Grill antienos šlaunelės – ir lauko puotai, ir rytojaus salotoms
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų kulšelių
Alyvuogių aliejaus
žiupsnelis Antienos prieskonių
mėgiamų žolelių

Grill antienos šlaunelės – ir lauko puotai, ir rytojaus salotoms

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Kulšeles ištryniau alyvuogių aliejumi ir šiek tiek palaikiau. Tuomet gerai ištryniau antienos prieskoniais be druskos. Užbarsčiau paukštienai tinkančio žolelių mišinio ir viskas – mėsa paruošta kepti.

Namuose turime dujinį griį, tačiau galite kepti kulšeles ir šašlykinėje.

Užteko vos 15 minučių ir mėsa paruošta. Galima patiekti su perliniu kuskusu ir daržovių salotomis. Na, o jei mėsos liko – ne bėda. Kitą dieną tiesiog nukaulinkite, pašildykite ir dėkite į salotas. Bus puiki vakarienė!

 

Už receptą dėkojame Virtuvės princesė. 

Atgal į receptų sąrašą