Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
GRUZDINTI KOLDŪNAI SU ANTIENA
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
100 g lydyto tarkuoto sūrio
2 pak. Šaldyta tešla GYOZA
Pagal poreikį Prieskoninių žolelių, druskos, pipirų
pagal poreikį Vandens
pagal poreikį Aliejaus kepimui

GRUZDINTI KOLDŪNAI SU ANTIENA

35 min.
5 porcijos
Gaminimas

Supjaustykite mažais kvadratėliais šviežią antienos file ir pakepinkite ant keptuvės. Pagardinkite prieskoniais. Mėsai leiskite atvėsti.

Tešlos lapelių kraštus sudrėkinkite vandeniu, kad geriau užsilipintų kraštai, ir į vidurį dėkite mėsą ir sūrį. Užlankstykite tešlos šonus, suformuodami norimą formą.

Įkaitinkite gruzdintuvę su aliejumi ir kepkite iki apskrus. Patiekite su mėgiamu padažu.

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!  

Atgal į receptų sąrašą