
| 1 vnt. | Lapino puotos šviežio ančiuko |
| 1 v.š. | druskos |
| 1 a.š. | maltos kalendros |
| 1/2 a.š. | kumino |
| 1 a.š. | juodųjų pipirų |
| 1 vnt. | apelsinas |
| 4 vnt. | čiobrelio šakelės |
| 2 vnt. | plokščialapių petražolių šakelės |
| 1 vnt. | svogūnas |
| 1/2 | puodelio sauso balto vyno |
| 1/2 | puodelio sultinio |
| 1 vnt. | morka |
| 1 vnt. | saliero stiebas |
Graži, minkšta, sultinga, ir kupina įvairiausių skonių. Ir žinot ką? Netgi nemėgstantiems antienos ji labai patiko! O tai jau daug pasako apie patį receptą. Drąsiai kepkit šią gražuolę Kalėdoms ir ne tik, nustebinsite net visko mačiusius svečius.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Skaniai ir sveikai!