Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
ingredientai
340 g Lapino puotos antienos šlaunelių mėsos
pagal poreikį Bulvių
Pomidorų
Antienos marinatui reikės:
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Cinamono
Kardamono
Muskato
Gvazdikėlių
Medaus

Kalėdinis antienos troškinys-apkepas

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Kelias valandas prieš užmarinuoti mėsą: sumaišyti alyvuogių aliejų su medumi ir prieskoniais.
  2. Nuskusti bulves bei morkas. Supjaustyti nedideliais gabaliukais ir daržoves sumaišyti su užmarinuotą antiena.
  3. Kepti apie 1-1.5 val 180 laipsnių. Jeigu viršus labai stipriai skrunda, galima uždengti folija.
Atgal į receptų sąrašą