Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepti koldūnai su antienos įdaru
ingredientai
340 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
3 skiltelės česnako
žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų
3 v.š sojos padažo
2 v.š. sezamo aliejaus
1 v.š. vorčesterio padažo
0,5 a.š. grūstų čili paprikų
1 v.š. krakmolo
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
300-350 g miltų
175 ml šilto vandens
2 v.š aliejaus
žiupsnelio druskos

Kepti koldūnai su antienos įdaru

40 min.
35 vnt
Gaminimas
  1. Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
  2. Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
  3. Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
  4. Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
  5. Patiekite su sojų padažu.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą