Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kiniška antiena su pievagrybiais
ingredientai
350 g. Lapino puota švž. antienos kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
1 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Balzaminis actas
1 v.š. Rudasis cukrus
1 v.š. Medus
1 v.š. Vorčesterio padažas
2 vnt. Morkos
10 vnt. Pievagrybiai
200 ml. Apelsinų sultys

Kiniška antiena su pievagrybiais

40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Ančių mėsos gabalėlius apipilkite medumi, vorčesterio padažu, česnakais, soja, balzaminiu actu ir palikite marinuotis per naktį ar bent kelioms valandoms.
  2. Morkas supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite viename šaukšte ghee sviesto, morkoms apkepus, sudėkite šlaunelių mėsą, pakepinkite, sudėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir viską kartu patroškinkite.
  3. Supilkite apelsinų sultis, rudąjį cukrų, druską, jei trūksta sodrumo, dar įpilkite šiek tiek sojos padažo. Viską patroškinkite dar 15 min., patiekite su ryžiais ir šviežiais agurkais. Skanaus!

          Dėkojame Lieknos Bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą