1 | LAPINO PUOTA šviežio ančiuko |
250 g | ryžių miltų |
200 ml | vandens |
4 šaukštų | aliejaus |
1 | ilgavaisio agurko |
2 | saliero lapkočių |
1 šaukšto | sezamų aliejaus |
1 šaukštelio | DANSUKKER cukraus Panevėžio plius |
½ šaukšto | ryžių acto |
1 šaukštelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių |
1 žiupsnelio | KOTANYI gvazdikėlių |
1 šaukšto | sojų padažo |
1 šaukšto | smulkintų svogūnų laiškų |
2–3 šaukštų | padažo Teriyaki |
Žiupsnelio | KOTANYI druskos |
Žiupsnelio | KOTANYI juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai