Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
ingredientai
500 g Lapino puotos Šviežio antienos rinkinio sriubai
6 pomidorai
3 raudoni svogūnai
5 skiltelės česnako
šakelė šalavijo
žiupsnelis druska
žiupsnelis pipirai
1 v.š. cukraus
alyvų aliejaus
1 maža skardinė kokoso pieno
1 maža skardinė smulkintų pomidorų
žiupsnelis universalių prieskonių mišinio

Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena

60 min.
6 porcijos
Gaminimas

 

1.Iš antienos rinkinio išverdame sultinį.Nusemkite 200 ml sriubai,o kitą galite užsišaldyti,sunaudosite vėliau.Mėsą nuo kaulų nuimkite ir galėsite sudėti į paruoštą sriubą.Tik jos trinti nereikėtų.
2.Skiltelėmis supjaustykite pomidorus,svogūnus ir dėkite į kepimo skardą.Ant viršaus dėkite česnako skilteles ,apšlakstykite aliejumi ir prieskonių mišiniu.Kepkite iki 180 *C įkaitintoje orkaitėje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
3.Į puodą kuriame virsite sriubą pilkite aliejaus,įkaitinkite ir pilkite konservuotus pomidorus,dėkite cukrų druską,pipirų ,šalaviją ir pakepinkite.
4.Supilkite sultinį ,kokosų pieną ir užvirinkite.
5.Iškeptas daržoves sudėkite į trintuvą,ten pat pilkite ir masę iš puodo ir sutrinkite iki vientisos kreminės masės.Dar kartą užvirinkite.
6.Tiekite su skrebučiais.

Skanaus !!!
Už receptą dėkojame Ritos receptams.

Atgal į receptų sąrašą