Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena
ingredientai
500 g Lapino puotos Šviežio antienos rinkinio sriubai
6 pomidorai
3 raudoni svogūnai
5 skiltelės česnako
šakelė šalavijo
žiupsnelis druska
žiupsnelis pipirai
1 v.š. cukraus
alyvų aliejaus
1 maža skardinė kokoso pieno
1 maža skardinė smulkintų pomidorų
žiupsnelis universalių prieskonių mišinio

Kreminė pomidorų sriuba su kokosu pienu ir antiena

60 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. antienos rinkinio išverkite sultinį. Nusemkite 200 ml sriubai,o kitą galite užsišaldyti, sunaudosite vėliau. Mėsą nuo kaulų nuimkite ir galėsite sudėti į paruoštą sriubą, - jos trinti nereikėtų.
  2. Skiltelėmis supjaustykite pomidorus, svogūnus ir dėkite į kepimo skardą. Ant viršaus dėkite česnako skilteles, apšlakstykite aliejumi ir prieskonių mišiniu. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje iki daržovės suminkštės ir apskrus.
  3. Į puodą, kuriame virsite sriubą, pilkite aliejaus, įkaitinkite jį ir pilkite konservuotus pomidorus, dėkite cukrų, druską, pipirus, šalaviją ir pakepinkite.
  4. Supilkite sultinį, kokosų pieną ir užvirinkite.
  5. Iškeptas daržoves sudėkite į trintuvą, ten pat pilkite ir masę iš puodo ir sutrinkite iki vientisos, kreminės masės. Dar kartą užvirinkite.
  6. Tiekite su skrebučiais.

    Skanaus !!!
    Už receptą ir nuotraukas dėkojame Ritos receptams.
Atgal į receptų sąrašą