Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kukulaičiai tik iš dviejų ingredientų
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų kulšelės
1 vnt. Brokolis
Aštriam padažui:
50 ml. Aštrus saldžiarūgštis padažas
50 ml. Teriyaki padažas
1 v.š. Sezamo sėklos
1 v.š. Medus

Kukulaičiai tik iš dviejų ingredientų

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Antienos kukulaičių gaminimo eiga:

1. Nuo kulšelių nukaulinkite mėsą ir susmulkinkite virtuviniu kombainu.

2. Brokolį išskaidykite žiedynais ir apvirkite, kol suminkštės. Taip pat pasmulkinkite kombainu ar rankiniu trintuvu.

3. Viską sumaišykite į vientisą masę ir gardinkite mėgstamais prieskoniais (druska, pipirais, žolelėmis).

4. Formuokite rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Skanaus!

Aštraus padažo gaminimo eiga:

Visus ingredientus supilkite į puodą ir pašildykite, kol šiek tiek pasilydys. Patiekite su kukulaičiais.

Dėkojame Lieknos bitės už recetą!

Atgal į receptų sąrašą