Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
ingredientai
150 g. Lapino puota antienos paštetas
Pagal poreikį Uogų džemas arba tiršta uogienė (bruknių, serbentų, vyšnių ar kt.)
1 Lavašas
Pagal poreikį Petražolių lapeliai
Pagal poreikį Gražgarsčių lapeliai

Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu

80 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Lavašą apipjaukite taip, kad gautųsi kvadrato arba stačiakampio forma (kraštinių ilgis apie 15×25 cm).
  2. Sutepkite lavašą paštetu. Sudėkite (kaip nuotraukoje) ant lavašo eilutėmis petražolių ir gražgarsčių lapelius, per vidurį užtepkite uogienės.
  3. Lavašą susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai laiko.
  4. Prieš patiekiant išvyniokite iš plėvelės ir supjaustykite griežinėliais. Skanaus!

          Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą