Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
ingredientai
150 g.
Lapino puota antienos paštetas
Pagal poreikį
Uogų džemas arba tiršta uogienė (bruknių, serbentų, vyšnių ar kt.)
1
Lavašas
Pagal poreikį
Petražolių lapeliai
Pagal poreikį
Gražgarsčių lapeliai
Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
80 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Lavašą apipjaukite taip, kad gautųsi kvadrato arba stačiakampio forma (kraštinių ilgis apie 15×25 cm).
Sutepkite lavašą paštetu. Sudėkite (kaip nuotraukoje) ant lavašo eilutėmis petražolių ir gražgarsčių lapelius, per vidurį užtepkite uogienės.
Lavašą susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai laiko.
Prieš patiekiant išvyniokite iš plėvelės ir supjaustykite griežinėliais. Skanaus!
Dėkojame
bulviukose.lt
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą