
| 500 g | lazanijos lakštų; |
| 1 kg | antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA |
| 2 | morkų |
| 2 | svogūnų |
| 2 | saliero stiebų |
| 4 skiltelių | česnako |
| 1 | paprikos |
| 1 l | trintų pomidorų |
| 0,5 kg | smulkintų pomidorų savo sultyse |
| 200 g | balto sauso vyno |
| Druskos, pipirų, raudonėlio | |
| kepimui | Aliejaus |
| Tarkuoto fermentinio sūrio | |
| Bešamelio padažo | |
| Špinatų padažui reikės: | |
| 50 g | šviežių špinatų |
| 50 g | sviesto |
| 1 | svogūno |
| 2 skiltelių | česnako |
| 500 g | grietinėlės |
| 100 g | tarkuoto kietojo sūrio |
| 100 g | balto sauso vyno |
| žiupsnelio | Druskos, pipirų |
Lazanija mūsų šeimoje yra mėgstamas patiekalas, bet kartais norisi paimprovizuoti ir iš naujo atrasti skonius. Šį kartą – lazanija su antiena iš Lapino puota.
Gamyba:
P.S. Bešamelio padažo receptą rasite ankstesniuose receptuose.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė