
| 4 vnt. | Antienos kulšelių |
| 2 vnt. | saliero stiebų |
| 2 vnt. | svogūnų |
| 1 didelės | morkos |
| 5 skiltelių | česnako |
| kelių | džiovintų lauro lapų |
| 500 ml | vištienos sultinio |
| Druskos ir pipirų |
Antienos kulšeles apibarstau druska, pipirais, dedu į įkaitusią keptuvę odele žemyn ir kepu kelias minutes kol odelė apskrus.
✨Antieną išimu iš keptuvės ir atidedu į šalį. Į ta pačią keptuvę su anties riebalais dedu pasmulkintas daržoves ir kelias minutes apkepu.
✨Į keptuvę ant daržovių grąžinu anties kulšeles, pilu sultinį, uždengiu dangtį ir pašaunu į įkaitusią 160C orkaitę 2.5val.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Liežuvis food.