Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
LIETINIAI BLYNAI SU ANČIUKŲ ŠIRDELIŲ IR MARINUOTŲ KELMUČIŲ ĮDARU
ingredientai
10-12 nesaldžių, plonų lietinių blynų
500 g ančiukų širdelių (aš naudojau Lapino puota širdeles)
200 g marinuotų kelmučių
1 šaukšto medaus
1 didelio svogūno
1 didesnės morkos
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų
kepimui aliejaus

LIETINIAI BLYNAI SU ANČIUKŲ ŠIRDELIŲ IR MARINUOTŲ KELMUČIŲ ĮDARU

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Viskas labai paprasta, širdeles susmulkiname į maždaug 4 dalis, svogūną supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame.
Širdeles apkepiname keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant šiek tiek didesnės kaitros nei vidutinė, tada beriame svogūną, po 2-3min į keptuvę keliauja morka ir kelmučiai. Kepimo gale dedame medų, druską ir pipirus, pakepiname dar apie 2-3min. Įdaras paruoštas.
Ant lietinio blyno vidurio dedame po šaukštą įdaro ir suformuojame "vokelius", tada įdarytus blynus apkepiname po 1-2min iš abiejų pusių keptuvėje su trupučių aliejaus.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą