Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
MAISTINGA IDĖJA PIETUMS: IR NAMUOSE, IR Į PIETŲ DĖŽUTĘ
ingredientai
340 g ančių kulšelių mėsos
Bolivinės balandos
1/2 žiedinio kopūsto (kalafioro)
2 morkų
2 nedidelių batatų
Gausios saujos šaldytų žirnelių
Saujos smulkintų mėgstamų riešutų;
Padažui
v.š. riešutų sviesto
a.š. medaus
½ citrinos sulčių
Žiupsnelio ciberžolės
žiupsnelio druskos šviežiai grūstų pipirų
skiltelės šviežiai grūstų pipirų
ziupsnelis šviežiai grūstų pipirų

MAISTINGA IDĖJA PIETUMS: IR NAMUOSE, IR Į PIETŲ DĖŽUTĘ

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Mėsą kepame pagal nurodymus ant pakuotės;
  2. Kartu su mėsa į orkaitę keliauja ir paruoštos daržovės: nuskustos ir kubeliais supjaustytos morkos, nuskusti ir kubeliais supjaustyti batatai, smulkintas žiedinis kopūstas – viską pagardiname druska, pipirais, apšlakstome alyvuogių aliejumi, beriame ant kepimo popieriaus ir kepame 15-20 min.;
  3. Tuo pat metu verdame bolivinę balandą; 
  4. Ant keptuvės kelias minutes pakepiname riešutus;
  5. Padažui sumaišome visus ingredientus;
  6. Iškeptas daržoves, išvirtas kruopas, šaldytus žirnelius ir pakepintus riešutus sumaišome kartu su paruoštu padažu;
  7. Serviruojame mėsą ir spalvingą garnyrą čia ir dabar, arba dedame į pietų dėžutes ir nešamės į darbą

 

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.

Atgal į receptų sąrašą