Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Moliūgų sriuba su antiena
ingredientai
500 g. antienos file
1/2 moliūgo
2 vnt. morkos
2-3 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
250 ml. grietinėlės
žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų

Moliūgų sriuba su antiena

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Moliūgą ir morkas nulupame, supjaustome kubeliais ir išverdame  garuose. Kol verdame daržoves per tą laiką pasiruošiame mėsą. Ištirpiname sviestą, išspaudžiame česnako ir apkepiname. Sudedame kubeliais supjaustytą antienos file ir pagardiname prieskoniais. Kepame kol visiškai mėsa iškepa.Išvirusius moliūgus ir morkas sutriname blenderiu , suberiame iškeptus antienos file kūbelius. Pagardiname druska ir pipirais. Verdant maišome, kad nepritrauktų prie dugno. Supilame grietinėlę ir tiekiame su skrudinta duona.

Skanaus.

Atgal į receptų sąrašą