Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Morkytės su antienos paštetu
ingredientai
150 g Lapino puotos antienos pašteto
1 agurkas
1 pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos
1 pakelis žirnių daigų

Morkytės su antienos paštetu

35 min.
5-6 porcijos
Gaminimas

 

Sluoksniuotą tešlą susipjaustykite juostelėmis. Ant tūtelių skirtų kepti įdarytiems kepiniams suviniokite juosteles, tik būtinai apsukite ir apačią, kad neliktų jokios skylutės.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laipssnių apie 20 min.

Iškepus palaukite kol truputį atvės ir nuumkite nuo tūtelių.

Į konditerį maišelį sudėkite antienos paštetą.

Agurką susipjaustykite juostelėmis ir įdėkite į ragelių vidų. Prileiskite pašteto.

Papuoškite mėgiamais žalumynais, mes naudojome žirnių daigus.

 

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

 

Atgal į receptų sąrašą