Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Orkaitėje kepti aštrūs antienos petukai
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų petukai
1 a.š. Rūkyta paprika
1 a.š. Kajeno pipirai
1 v.š. Žuvies padažas
1 v.š. Vorčesterio padažas
1 v.š. Baltojo vyno actas
2 v.š. Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druskas ir pipirai

Orkaitėje kepti aštrūs antienos petukai

180 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Dubenyje sumaišykite išvardintus ingridientus ir sudėkite ančiukų petukus. Išmaišykite ir marinuokite šaldytuve per naktį.
  2. Petukus sudėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 - 2 val. arba tol, kol iškeps. Skanaus!

         Dėkojame oditelesblogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą