Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis ir antiena
ingredientai
340 g. Lapino puota šviežių ančių kulšelių mėsa
200 g. perlinių kruopų
1 vnt. pomidoro
300 g. šviežių bulvyčių
3 vnt. morkų
1 vnt. čili paprikos
3-4 vnt. marinuotų agurkėlių
1 l vištienos sultinio

Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis ir antiena

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Į kepimo indą dėkite antieną, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais - nuskustas morkas, smulkiais kubeliais - čili papriką, gabalėliais - marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).
  2. Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!

 

Atgal į receptų sąrašą