Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Pietų idėja: Antienos stir-fry
ingredientai
500 g Lapino puota antienos file
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 mažas raudonas svogūnas
1 čili pipiras
1 paprika
2 pakeliai hoi (jei labai dideli, tai dalį lapų nupjauname)
4 šaukštai imbierinio padažo Blue Dragon
1 laimas
1 nedidelis pundelis kalendros
8 mini pievagrybiai
3 skiltelės česnako

Pietų idėja: Antienos stir-fry

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Anties krutinėlę įpjauname keliose vietose ir dedame į keptuvę odele žemyn. Kepkite, kol mėsa iškeps. Išimame iš keptuvės ir suvyniojame į foliją. 
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus,smulkintą griežinėliais papriką, smulkintą čili, pievagrybius, česnakus. Pakepiname ,kol pasklis malonus aromatas.Užtruks kelias minutes. Sudedame ketvirčiais pjaustytus pak choi, pilame padažą, beriame pipirus ir pakepiname kelias minutes. Į keptuvę sudedame juostelėmis pjaustytą antieną, įspaudžiame laimo sultis. Išjungiame viryklę. 
Tiekiant beriame smulkintas kalendras.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą