Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Rudentiškai kvapnios orkaitėje keptos antienos kulšelės
ingredientai
4 vnt Lapino puota antienos kulšelių
20 g džiovintų grybų
1 galvutė česnako
3 nedideli obuoliai
300 ml vištienos sultinio
žiupsnelis džiovintų čiobrelių
žiupsnelis juodųjų maltų pipirų

Rudentiškai kvapnios orkaitėje keptos antienos kulšelės

90 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Džiovintus grybus užpilkite karštu vandeniu ir palikite apie 30 min.
  2. Į kepimo indą sudėkite nuluptas česnako skilteles.
  3. Išdarinėkite obuolius ir supjaustykite skiltelėmis bei sudėkite į kepimo skardą.
  4. Ant viršaus dėkite antienos kulšeles, užberkite džiovintus čiobrelius, smulkiai pjaustytus džiovintus grybus, juoduosius pipirus, supilkite vištienos sultinį ir uždenkite folija.
  5. Kepkite 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 min., tuomet nuimkite foliją ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol kulšelės gražiai apskrus.
  6. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą