Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
SALDŽIARŪGŠTĖ ANTIENA
ingredientai
340 g Lapino puota ančių kulšelių mėsos
žiupsnelis druskos, pipirų
miltai
1 morka
1/2 svogūnas
šlakelis laimo sultys
2-3 šaukštai Saldžiarūgštis padažas
smulkinti Anakardžių riešutai,
Sezamo sėklos
kepimui aliejus
ryžiai

SALDŽIARŪGŠTĖ ANTIENA

40 min.
2 asmenims
Gaminimas

šsiverdame ryžius, padruskiname.
Morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais. Apkepiname keptuvėje, kol šiek tiek suminkštėja, beriame žiupsnelį druskos, pipirų.
Susismulkiname antieną, dedame druskos, pipirų, apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet sudedame apkepintas daržoves, pilame laimo sultis, saldžiarūgštį padažą ir dar pakepame kelias minutes. Patiekiame su sezamo sėklomis ir susmulkintais anakardžių riešutais.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Maistas sielai. 

Atgal į receptų sąrašą