340 g | Lapino puota ančių kulšelių mėsos |
žiupsnelis | druskos, pipirų |
miltai | |
1 | morka |
1/2 | svogūnas |
šlakelis | laimo sultys |
2-3 šaukštai | Saldžiarūgštis padažas |
smulkinti | Anakardžių riešutai, |
Sezamo sėklos | |
kepimui | aliejus |
ryžiai |
šsiverdame ryžius, padruskiname.
Morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais. Apkepiname keptuvėje, kol šiek tiek suminkštėja, beriame žiupsnelį druskos, pipirų.
Susismulkiname antieną, dedame druskos, pipirų, apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet sudedame apkepintas daržoves, pilame laimo sultis, saldžiarūgštį padažą ir dar pakepame kelias minutes. Patiekiame su sezamo sėklomis ir susmulkintais anakardžių riešutais.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Maistas sielai.