Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Salotos su ančių kulšelių mėsa
ingredientai
340 g Lapino puota ančių kulšelių mėsos
1 kukurūzo burbuolės
1 agurko
1 pomidoro
300 g salotų mikso
500 ml sojos padažo
4 arbatinių šaukštų tyro alyvuogių aliejaus
šlakelio citrinos sulčių
pagal skonį Druskos ir pipirų

Salotos su ančių kulšelių mėsa

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Ančių kulšelių mėsą prieskoniuojame su druska ir pipirais bei trumpai apkepiname karštoje keptuvėje.
  2. Tuomet į keptuvę įpilame stiklinę vandens ir sojos padažą, uždengiame dangčiu, sumažiname kaitrą ir patroškiname apie 20 minučių.
  3. Puode užverdame vandenį, pasūdome ir apie 5 minutes verdame kukurūzo burbuolę.
  4. Salotų miksą sumaišome su daržovėmis, alyvuogių aliejumi, pašlakstome citrinų sultimis ir sudedame iškepusią bei kiek pravėsusią ančių kulšelių mėsą.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Monika OLiv.

Atgal į receptų sąrašą