Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Salotos su antiena ir gervuogėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
Saujelės žalumynų
Kelių gervuogių
kelių Cherry pomidorų
pagal poreikį Dumplainio uogų
Balzaminio acto kremo
žiupsnelis Druskos, pipirų ir rūkytos paprikos miltelių.

Salotos su antiena ir gervuogėmis

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antienos filė pabarstome druska, pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.
  2. Odelę lengvai įpjauname ir odele į apačią dedame į šaltą keptuvę, dedame ant ugnies ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Maždaug po 3-4 minutes kiekvieną pusę.
  3. Į lėkštę dedame žalumynų, antienos filė, gervuogių, dumplainio uogų, „Cherry“ pomidorų ir pašlakstome balzaminio acto kremu.
  4. Skanaus Jums linki Aurimėlis!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą