Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Salotos su antiena ir vyšniniais pomidoriukais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
100 g. Mėgstamų salotų mišinys
300 g. Slyviniai pomidoriukai
Sauja Svogūnų laiškai
1 skiltelė Česnakas
Gabalėlis Imbiero šaknis
3 v.š. Sojos padažas
4 v.š. Medus
Pagal skonį Druska ir pipirai

Salotos su antiena ir vyšniniais pomidoriukais

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo ančiukų filė nupjaukite odelę ir ją apibarstykite druska bei pipirais. Kepkite aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kas 4 minutes apverčiant puses, kol paukštiena taps vidutiniško žalumo. Iškepus, leiskite jai keletą minučių pailsėti ir supjaustykite griežinėliais.
  2. Pasigaminkite padažą. Susmulkinkite česnaką, sutarkuokite imbierą. Pašildykite medų, sumaišykite su sojų padažu ir sudėkite česnaką bei imbierą. Viską gerai išmaišykite.
  3. Ant lėkštės sudėkite salotų mišinį, per pusę perpjautus pomidoriukus ir antienos griežinėlius. Viską apšlakstykite padažu. Skanaus!

          Dėkojame Kruopytės virtuvė už receptą!

Atgal į receptų sąrašą