Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
SALOTOS SU GRILINTOMIS DARŽOVĖMIS IR KEPTAIS SKRANDUKAIS
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos skrandukų
2 lauro lapelių
6 juodųjų pipirų
1 cukinijos
1 didelė raudonosios paprikos
2 virtų kukurūzų burbuolių
1 a.š. maltos rūkytos paprikos
1 a.š. maltos saldžiosios raudonosios paprikos
1 a.š. maltų česnakų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
šlakelio alyvuogių aliejaus
mėgstamų salotų

SALOTOS SU GRILINTOMIS DARŽOVĖMIS IR KEPTAIS SKRANDUKAIS

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Išdarinėtą papriką supjaustykite juostelėmis, cukiniją - griežinėliais. 
  2. Į dubenį sudėkite papriką, cukiniją, kukurūzų burbuoles, suberkite rūkytą ir saldžiąją papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, viską gerai išmaišykite ir palikite pasimarinuoti ~30min.
  3. Nuo skrandukų nupjaukite plėvelę ir sudėkite į puodą su užvirintu vandeniu kartu su lauro lapeliais bei pipirais. Virkite ant vidutinės ugnies 30-40 min. Nupilkite vandenį, supjaustykite griežinėliais.
  4. Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite skrandukų griežinėlius ir apskrudinkite keletą minučių. Galiausiai pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  5. Daržoves apskrudinkite ant grilio. Kukurūzų burbuoles supjaustykite griežinėliais.
  6. Lėkštėje išdėliokite salotas, grilintas daržovės ir keptus skrandukus.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą