Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Šiandien grilinam pietums antienos kulšeles
ingredientai
500 g Lapino puota antienos kulšelių
2 morkos
2 salierai
2 svogūnai
2 porai
400 ml raudono vyno
400 ml vištienos sultinio
2 skiltelės česnako
žiupsnelis pipirai
žiupsnelis druska
1 kg bulvių
4 pomidorai
2 agurkai

Šiandien grilinam pietums antienos kulšeles

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Iš vakaro kulšeles pamarinavau ir suvvakuumavau. Ryte pirmiausia kulšeles parūkiau su Apelsino drožlėmis . Paskui sudėjau į puodo dugną. Supjausčiau morkas, salierus, svogūnus ir česnakus. Jas sudėjau ant ančiukų kulšelių. Viską užpyliau raudonu vynu ir vištienos sultiniu. Pagardinau druska ir pipirais. Troškinau apie 3 h. 
Kol troškinosi, laiko buvo išvirti bulves ir pdaryti bulvių košę. 
 Maždaug po 3 h troškinimosi, kulšeles Išėmiau atsargiai iš puodo, kad nesubyrėtų, nes mėsa jau krito nuo kaulo. Viskas kas liko puode tapo padažu-garnyru. Visą masę sublenderiavau. Skonis puikus. 
Galiausiai sudėjau į lėkštę bulvių košę, ančiuko kulšelę, agurką, pomidorą ir padažą-garnyrą. 
 
Už receptą dėkojame Mindaugas Žymantas 
Atgal į receptų sąrašą