Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Šios salotos tapo mano vasaros favoritėmis!
ingredientai
10 vnt. falafelių
pundelio salotų
pundelio špinatų
500 g Lapino puotos šviežios antienos file
žiupsnelis druskos, pipirų
1 vnt. pomidoro
2 vnt. agurko
1 vnt. avokado
kelių saulėje džiovintų pomidorų
Padažui:
2 v. š. alyvuogių aliejaus
2 a.š. grūdėtų garstyčių
1 a.š. medaus
žiupsnelio druskos, pipirų.

Šios salotos tapo mano vasaros favoritėmis!

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos odelę įpjaustykite iki mėsos, ištrinkite pipirais ir druska, kelias valandas palikite. Įkaitinkite keptuvę ir dėkite mėsą odele žemyn ir kepkite ant didelės kaitros 7 minutes, apveskite mėsytę ir dar pakepkite 3-4 minutes.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių ir į ją dėkite keptuvėje apskrudintą antieną, kepkite 15 minučių.
  3. Į salotų lėkštę dėkite falafelius, salotas, špinatus, pjaustytus pomidorus, agurkus, avokadą. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir taip pat dėkite į lėkštę.
  4. Padažo ingredientus sumaišykite ir pilkite ant salotų.

Už receptą dėkojame Lieknoms Bitėms.

Atgal į receptų sąrašą