Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Sotus raugintu kopustu troškinys su antiena
ingredientai
500 g antienos krūtinėlės filė, bet galite naudoti ir kulšelių mėsą
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
2 morkos
450 g raugintų kopūstų
1/2 stiklinės alaus
kelios džiovintos slyvos
alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos ir pipirų

Sotus raugintu kopustu troškinys su antiena

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

Antieną supjaustome vieno kąsnio gabaliukais ir pakepiname keptuvėje su aliejumi. Iškepusią mėsą atidedame į šoną.
Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkintus svogūnus ir česnakus, dedame tarkuotas morkas ir kepiname,kol suminkštės. Sudedame džiovintas slyvas,kopūstus, beriame druską, pipirus ir užpilame alumi. Patroškiname kelias minutes. Visa šį turinį sudėkite į puodą ar kepimo indą, dėkite antiena ir uždengus dėkite į orkaitę 200C apie 1 val.
Skanaus.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Samčio užrašams. 

Atgal į receptų sąrašą