Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Spalvota ir netikėta paukštienos sriuba
ingredientai
1 vnt Lapino puota švž. ančiuko
2 vnt svogūno
7 skiltelių česnako
skiltelė moliūgo
1/2 jaunos cukinijos
2 vnt kiaušinių
8 vnt pievagrybių
pagal poreikį žalumynų

Spalvota ir netikėta paukštienos sriuba

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Ančiuką užkaiskite puode ir virkite, kol suminkštės (aš viriau greitpuodyje apie 30 min.)
  2. Cukiniją supjaustykite plonais ilgais šiaudeliais, moliūgą ir svogūną, česnaką kubeliais.
  3. Ghi svieste pakepinkite svogūną ir česnaką, vėliau moliūgą ir sudėkite sriubą, virkite toliau.
  4. Atskiroje keptuvėje pakepinkite (labai trumpai) cukinijos juosteles ir pievagrybių puseles, pabarstykite druska.
  5. Išvirkite du kiaušinius.
  6. Į lėkštę pilkite sriubos, įdėkite cukinijos juosteles, pievagrybių, žalumynų, kiaušinių puseles ir supjaustytą išgriebtą antieną.

Už receptą dėkojame Lieknos bitės.

Atgal į receptų sąrašą