Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
SRIUBA SU ATNIENOS SULTINIU, KREVETĖMIS IR MAKARONAIS
ingredientai
sultiniui:
750 g Lapino puotos antienos rinkinio sriubai;
2 litrų vandens
nedidelio gabalėlio poro
4 lauro lapelių
kelių grūdelių juodųjų pipirų
Sriubai:
3 v.š. žuvies padažo
1 v.š. austrių padažo
1 v.š. tamsaus sojų padažo
pagal skonį citrinos sulčių
žiupsnelio grūstų aitriųjų pipirų
60 g smulkių makaronų
10 nevirtų tigrinių krevečių
3 lapų romaninės salotos

SRIUBA SU ATNIENOS SULTINIU, KREVETĖMIS IR MAKARONAIS

50 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Į didelį puodą supilkite vandenį, kai jis užvirs, dėkite antienos rinkinį sriubai, porą, lauro lapelius, pipirus. Virkite ant vidutinės ugnies kaitros ~1 val., vis nugriebdami susidariusias putas.
  2. Išvirtą sultinį perkoškite per smulkių kiaurasamtį, nuo kaulų nupjaustykite antienos mėsytę.
  3. Krevetes išdarinėkite ir perpjaukite išilgai.
  4. Salotos lapus supjaustykite griežinėliais.
  5. Į puodą pilkite sultinį. Užvirus - supilkite žuvies, austrių, sojų padažus, įspauskite citrinos sulčių, berkite grūstus pipirus, berkite makaronus. Kai makaronai bus beveik išvirę, sudėkite krevetes, pavirkite apie 2 min. 
  6. Tuomet sudėkite pjaustytas salotas ir išjunkite. Išmaišykite ir patiekite.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą