Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Sriuba su sūrio kukuliukais
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų širdelių
1 l naminio jautienos sultinio
2 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
100 g fermentinio sūrio
1 vnt. kiaušinis
3 v.š. miltų
kepimui aliejaus
žiupsnelis druskos, pipirų
žiupsnelis žalumynų

Sriuba su sūrio kukuliukais

30 min.
6 porcijos
Gaminimas

1.Ančiukų širdeles nuplaukite ir užkaiskite. Virkite apie 20 min., vėliau nupilkite skystį, širdeles perplaukite ir dėkite į jautienos sultinį.
2.Bulves nuvalykite ir supjaustykite. Dėkite kartu su širdelėmis ir užkaiskite virti.
3.Morkas sutarkuokite,svogūną susmulkinkite ir pakepinkite.Vėliau dėkite 1 v.š. miltų,išmaišykite ir dar truputį pakepinkite.Dėkite druskos,pipirų.
4.Suminkštėjus bulvėms dėkite kepintas morkas su svogūnais.
5.Padarykite sūrio kukuliukus: tarkuotą sūrį išmaišykite su kiaušiniu ir 2 v.š. miltų. Iš gautos masės formuokite kukuliukus ir dėkite į sriubą. Virkite kelias minutes.
Tiekite su žalumynais.
Skanaus !!!

Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile Rita.....!

Atgal į receptų sąrašą