- Daržoves nuskuskite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite pjaustytas morkas bei burokus. Kepkite ant lėtos ugnies apie 5-7 min., vis pamaišant.
- Tuomet sudėkite bulvių kubelius ir kepkite maišydami tol, kol daržovės bus iškepusios.
- Galiausiai supilkite balzamiko actą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Antienos krūtinėlę nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, odelę perpjaukite skersai ir išilgai.
- Krūtinėles žemyn odele dėkite į šaltą keptuvę ir ant lėtos ugnies kepkite tol, kol gražiai apskrus (susidariusius riebalus nupilkite ir panaudokite bulvių kepimui). Tuomet apverskite krūtinėles ir dar pakepkite keletą minučių. Suvyniokite į foliją ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
- Į lėkštę dėkite keptas daržoves, iškeptas krūtinėles, ant viršaus užberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.