Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Sultinga antienos krūtinėlė
ingredientai
500 g Lapino puota antienos file

Sultinga antienos krūtinėlė

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Šį kart recepto tikslaus nebus,tik idėja kaip neidejus daug darbo,mėgautis nuostabiu maistu.
Bulves ir morkas nulupame ir supjaustome mažais kubeliais(aš tokį patį daržovių paruoštuką pasidariau ir baltai mišrainei),pagardiname bulvių prieskoniais šlakeliu aliejaus, išmaišome ir dedame į skardą. Dedame į orkaitę ir kepame kol suminkštės.
Antienos odelę lengvai įpjauname, pagatdiname druska ,pipirais ,čiobreliu. Dedame į keptuvę odele žemyn ir kepame iš abiejų pusių, kol iškeps iki norimo lygio.
Svogūnus ir grybus susmulkiname ir pakepinkite ištirpintame svieste kol suminkštės. Pilame šaukštą balto vyno ir dar pakaitiname,kol vynas išgaruos.
Dedame į lėkštę ir mėgaujamės.

 

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašams. 

Atgal į receptų sąrašą