Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Sultinga mėsa su saldžiosiomis morkytėmis
ingredientai
500 g antienos file
3 vnt. morkos
1 vnt. svoguno
pagal poreikį(kepimui) ghee sviesto
žiupsnelis ciberžolės

Sultinga mėsa su saldžiosiomis morkytėmis

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

 

  1. Morkas sutarkuokite, svogūną pasmulkinkite ir vos pakepinkite šaukšte ghi sviesto.
  2. Mėsą nuplaukite, pabarstykite druska, pipirais ir po kelias minutes apkepinkite didelio karščio keptuvėje su ghee sviestu.
  3. Į kepimo popieriaus vidurį suberkite pakepintas daržoves, ant jų dėkite mėsą, suvyniokite į popierių ir kepkite apie 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Dėkojame už receptą 

Lieknos Bitės

Atgal į receptų sąrašą