
| 1 šaukštelio | KOTANYI maltų Kajeno paprikų |
| 1 šaukštelio | KOTANYI maltų kalendrų |
| 1 šaukštelio | KOTANYI džiovintų bazilikų |
| 1 šaukštelio | KOTANYI džiovintų mairūnų |
| 4 skiltelių | česnako |
| 20 g | imbiero |
| 2 šaukštų | JADE BRIDGE sezamų aliejaus |
| 1 saujos | jaunų porų |
| ½ pakelio | LAPINO PUOTA šviežios ančiukų filė su oda |
| 2 šaukštų | BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus |
| 200 g | virtų GRALLA PREMIUM bulguro kruopų |
| ½ šaukštelio | žaliosios citrinos žievelės |
| 1 saujelės | laiškinių česnakų |
| 2-3 | romaninės salotos lapų |
| 1 šaukšto | KIKKOMAN padažo Yakitori |
| 1/2 | žaliosios citrinos |
| 1 saujelės | kalendrų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai