Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Švelnus indiškas troškinys
ingredientai
400 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
1 vnt. svogūnas
2 skiltelės česnako
kepimui ghi sviesto
150 ml kokosų pieno
pagal poreikį morkų, salierų, porų mišinio
žiupsnelis Garam Masala prieskonių

Švelnus indiškas troškinys

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Kulšelių mėsą pasmulkinkite, pakepinkite ½ š. ghi sviesto ir sudėkite į puodą.
  2. Ghi svieste pakepinkite ir smulkintą svogūną bei česnaką, sudėkite prie mėsos.
  3. Į puodą įpilkite šiek tiek vandens, kad visą apsemtų, įberkite druskos, pipirų, lauro lapelių, 1/3 a.š. Garam Masala prieskonių ir viską patroškinkite, kol mėsa suminkštės.
  4. Gi svieste pakepinkite likusias šiaudeliais pjaustytas daržoves (aš naudojau tiesiog šaldytą porų, morkų, saliero mišinį) ir suberkite į troškinį, pavirus kelias minutes, sudėkite kokosų pieną, išmaišykite ir dar patroškinkite 5 minutes.

Linkėjimai iš kvapnios mūsų virtuvės,

Už receptą dėkojame Lieknoms  Bitėms.

Atgal į receptų sąrašą