Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
TACOS SU ANTIENA
ingredientai
500 g antienos kulšelių (naudojau iš Lapino puota)
1-2 šaukštų teriyaki padažo antienos marinavimui
pagal skonį druskos/maltų juodųjų pipirų/česnako granulių
1/3 indelio konservuotų kukurūzų
1/3 indelio konservuotų pupelių
1 geros saujos šaldytų šparaginių pupelių arba galima konservuotų 1/3 indelio
1 svogūno
2 šaukštų andžikos
8 vnt. tacos paplotėlių

TACOS SU ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Antieną apie 30min marinuojame teriyaki padaže su druska, pipirais bei česnako granulėmis, tada įvyniojame į foliją ir kepame iki 180laip. įkaitintoje orkatėje apie 1,5-2val.
2. Svogūną susmulkiname ir apkepame su šlakeliu aliejaus įkaitintoje keptuvėje kartu su šaldytom šparaginėm pupelėm, tada dedame kukurūzus, konservuotas pupeles, bei adžiką ir viską gerai permaišome, pakaitiname dar apie porą minučių.
3. Iškeptą mėsą suplėšome šakuten ir sumaišome su daržovių įdaru. Gautą masę sudedame į paruoštus taco paplotėlius.
SKANAUS

 

 

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą